Skip to content

Els alumnes de l’IES “Salvador Espriu” de Salt s’aproximen a la figura de L.A. Santaló

21/02/2012

Els alumnes de 3r i 4rt d’ESO de l’IES “S. Espriu” recorden la figura del matemàtic i pedagog gironí Lluís A. Santaló durant la setmana dedicada a la lectura científica en el marc del Pla Lector que el centre té endegat per promoure la lectura entre els alumnes d’ESO.

Imatge

Coincidint amb el centenari del naixement del matemàtic gironí Lluís A. Santaló, el passat mes de desembre, els alumnes de 3r i 4rt d’ESO de l’IES “S. Espriu” de Salt varen recordar la figura del matemàtic i pedagog gironí Lluís A. Santaló durant la setmana que varen dedicar a la lectura científica, en el marc del Pla Lector que el centre educatiu té endegat per promoure la lectura entre els alumnes d’ESO.

La Càtedra L. A. Santaló de la UdG s’hi va voler afegir amb l’entrega a la biblioteca del centre d’uns quants exemplars de la biografia de Santaló -escrita per X. Duran-, i amb una sessió teòrica-pràctica en la que el professor C. Barceló, després de glossar la figura del matemàtic gironí, va convidar als alumnes a descobrir per ells mateixos un dels principis en què es fonamenten les probabilitats geomètriques, un dels molts temes que Santaló va estudiar a fons.

Per a més informació: web IES “S. Espriu” – Salt

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: