Skip to content

Conferència “El goig intel·lectual”: Jorge Wagensberg en la presentació de la “Revista de Pedagogia i Treball Social”

30/05/2011

El 31 de maig ha tingut lloc la presentació de la revista científica “Pedagogia i Treball Social. Revista de Ciències Socials Aplicades” que ha anat acompanyada de la conferència El Goig Intel·lectual, a càrrec de Jorge Wagensberg, professor de la UB i director de COSMOCAIXA.

Jorge Wagensberg ha defensat en la presentació de Pedagogia i Treball Social. Revista de Ciències Socials Aplicades la necessitat de la interdisciplinarietat en el coneixement de les ciències socials i de qualsevol tipus de ciència, a fi de poder trobar punts de contrast que permetin avançar i progressar. Així mateix, ha reivindicat els espais de diàleg i de reflexió -formals i informals- perquè són els que, precisament, asseguren que les idees, hipòtesis i afirmacions quedin subjectes a una discussió “sana”, necessària en el coneixement científic. Wagensberg ha emmarcat aquests i altres conceptes en un “goig” que es concreta en la passió pel coneixement.

 

Una publicació centrada en la intervenció social i educativa

La revista, que té un caire internacional, és digital, gratuïta i semestral. Se centra en la difusió i l’intercanvi de coneixements útils per orientar la intervenció social i educativa. Promoguda des de la Universitat de Girona, neix amb la voluntat de completar la producció internacional sobre Pedagogia i Treball Social, tot contribuint a l’avenç de coneixement dins l’àmbit de la intervenció social. La publicació compta amb un consell editorial ampli, que integra acadèmics de reconegut prestigi internacional i nacional. El primer número es publicarà el mateix dia de la presentació.

Accediu a la publicació:

http://ojs.udg.edu/index.php/pedagogia_i_treball_social

 

Fotografies i vídeo de l’acte:

http://www.flickr.com/photos/univgirona/sets/72157626853930422/

 

http://youtu.be/I8pF0NVHITk

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: