Skip to content

L’Institut de Medi Ambient publica “Home vs. Mar”

16/03/2011

L’Institut de Medi Ambient ha publicat Home vs. Mar, el segon volum de la col·lecció Quaderns de Medi Ambient. El llibre recull bona part de les ponències dels International Summer School of the Environment (ISSE) dels anys 2009 i 2010.


L’Institut de Medi Ambient de la UdG organitza, cada mes de setembre, la International Summer School of Environment (ISSE). Les dues darreres edicions, corresponents als anys 2009 i 2010, han tingut com a eix d’estudi la biodiversitat marina en relació a la salut i les activitats humanes. La publicació que ara es presenta, que du per títol Home vs. Mar, recull bona part de les ponències que es van presentar i que van donar forma a les diferents sessions de l’ISSE.

La publicació ha estat coordinada per Josep Lloret, Margarida Casadevall i Marta Muñoz. De la seva lectura es descobreix l’impacte humà sobre l’ecosistema marí, a causa de l’explotació pesquera, la construcció de ports o la regeneració de platges. També, dels efectes derivats del turisme, la contaminació o el canvi climàtic, entre d’altres, fenòmens tots ells que provoquen danys, sovint irreparables, sobre la riquesa i l’abundància de les comunitats marines. A través dels textos, els experts expressen l’opinió que la pressió negativa sobre els ecosistemes marins augmenta tant els riscos per la nostra salut, com redueix la possibilitat de gaudir de molts dels seus beneficis coneguts i per descobrir.

 

Fitxa bibliogràfica:

Home vs. Mar

Publica: Institut de Medi Ambient i Documenta Universitària

ISBN: 978-84-9984-099-4

DL: B-10717-2011

114 pàgines; 15,5 x 23,5 cm; Rústica amb solapes, fresat

Idiomes: català

Preu: 18,27 €

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: