Skip to content

Stephen Downes, especialista en e-learning, ponent a les V Jornades de SIG Lliure

23/12/2010

Stephen Downes, reconegut especialista internacional en e-leaning, mitjans de comunicació emergents, pedagogia i filosofia, assistirà com a ponent convidat, el proper març de 2011, a les V Jornades de SIG Lliure organitzades pel SIGTE de la Universitat de Girona.

 

Downes (Montreal, Quebec 1959) és especialment conegut pel seu newsletter diari “OLDaily”, que compta amb milers de subscriptors arreu del món. També per ser autor de nombrosos articles, entre els quals destaquen El futur de l’aprenentatge online (1998), Objectes d’ Aprenentatge (2000), Perfils de recursos (2003) i E-Learning 2.0 (2005). Downes s’ha guanyat el reconeixement internacional pel treball d’avantguarda en e-learning. L’investigador canadenc ha construït un sistema de gestió d’aprenentatge i ha desenvolupat objectes d’aprenentatge, entre d’altres aplicacions. Va ser l’introductor del concepte d’e-learning 2.0 i, amb George Siemens, ha desenvolupat i definit el concepte de connectivitat, emprant les xarxes socials per oferir cursos online oberts.

El proper març 2011, tindrem el plaer de comptar amb ell durant les V Jornades de SIG Lliure, organitzades pel SIGTE de la Universitat de Girona, que estaran dedicades al programari lliure en l’àmbit de la geoinformació.

Web de les V Jornades de SIG Lliure

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: