Skip to content

Un passeig per Llançà

25/11/2010

L’ajuntament de Llançà publica una guia de patrimoni que és el resultat d’un projecte de recerca del Màster en Gestió del Patrimoni Cultural en l’Àmbit Local de la UdG

Carles Chacon va cursar el Màster en Gestió del Patrimoni Cultural en l’Àmbit Local de la UdG. El seu projecte de final màster va consistir en un inventari del patrimoni de Llançà que, ara, s’ha convertit en una publicació gràcies al suport de l’Àrea Municipal de Turisme de Llançà i la Fundació Privada: Girona, Universitat i Futur.

La Dra. M. Assumpta Roig, professora d’Història de l’Art i que ha tingut cura de l’edició, destaca del llibre que “demostra ambició de divulgar el patrimoni amb qualitat científica”.

El llibre presenta, en forma de fitxes, els diferents elements patrimonials de la població i el seu entorn. L’autor el descriu com “un compromís per divulgar i preservar els valors paisatgístics, culturals i històrics del municipi.” Per fer el recorregut més entenedor, han estat creats tres itineraris, Descoberta del Patrimoni de Llançà, Platges i Arts de Pesca i Ermites i Dòlmens, que són independents els uns dels altres, i en què es mostra una interessant diversitat patrimonial.

La publicació, que és a la venda a l’Oficina de Turisme de Llançà, és una mostra que fa palesa l’orientació professionalitzadora dels màsters de la UdG, així com la seva qualitat i la voluntat de treballar amb el territori.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: