Skip to content

Realització del seminari Models d’organització i gestió del patrimoni cultural

10/11/2010

El seminari analitza els diferents models d’organització i gestió del patrimoni cultural i està organitzat per l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC)

Els propers 11 i 12 de novembre tindrà lloc al Centre Cultural de Caixa de Girona- Fontana d’Or, la tercera edició dels Seminaris de l’Institut, organitzada per l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC), amb la col·laboració de l’Obra Social “La Caixa” i el suport de la Fundació Privada: Girona, Universitat i Futur.

El seminari anirà a càrrec del professor de la Universitat de Bolonya Luca Zan, un dels experts internacionals més reconeguts en l’estudi dels models de gestió del patrimoni cultural. Luca Zan ha desenvolupat una línia de recerca dedicada a la gestió de les organitzacions culturals, especialment de les institucions culturals italianes però també ha treballat en l’anàlisi d’entitats com el British Museum, ha participat en un projecte italià de cooperació al desenvolupament en el Shaanxi History Museum di Xi’an, en un altre sobre els museus de Belgrad o sobre la recuperació del centre històric de la ciutat de Quito. A més és autor de nombroses publicacions que han estat traduïdes a nombrosos idiomes.

També participaran en el seminari Luca Sbrilli que parlarà de l’experiència de gestió de Parchi Val di Cornia spa (Toscana), i Gabriel Alcalde, Josep Burch i Antoni Rojas que presentaran el resultat d’un estudi efectuat per l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural sobre els models d’organització i gestió dels museus a Catalunya.

Consulteu el Programa del Seminari.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: