Skip to content

Inauguració de la 15a Setmana de la Ciència

09/11/2010

El dijous 11 de novembre, a l’auditori de la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a Girona, es durà a terme l’acte d’inauguració de la 15a Setmana de la Ciència.

 

La inauguració , que per primer cop tindrà lloc a Girona, s’iniciarà amb una salutació de benvinguda als assistents, a càrrec del Sr. Jordi Martinoy, delegat del Govern de la Generalitat a Girona. Tot seguit, l’honorable Sr. Josep Huguet, conseller d’Innovació, Universitats i Empresa inaugurarà la Setmana de la Ciència 2010. Albert Castellanos, director de Talència, introduirà les conferències inaugurals que aniran a càrrec dels Drs. Martí Boada i Joan Manuel del Pozo. La rectora de la UdG, la Dra. Anna Maria Geli, clourà l’acte.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa de Talència en què hi col·laboren les universitats de Catalunya, el CSIC i diverses institucions compromeses amb la recerca i la docència. Pel que fa a la participació de la UdG, entre els dies 12 i 22 de novembre, es duran a terme exposicions, demostracions tecnològiques, conferències i activitats de divulgació científica. La present edició coincideix amb l’Any Mundial de la Biodiversitat, fet que marcarà una part de les temàtiques que es pretén donar a conèixer.

L’acte d’inauguració serà retransmès per videostreaming pel canal UdG i es podrà seguir pel Twitter (hashtag #setciencia)

Consulteu les activitats programades per a la Setmana de la Ciència

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: