Skip to content

El SIGTE de la Universitat de Girona posa “El poder de la Informació Geogràfica” a l’abast de tothom

21/10/2010

El Servei de SIG i Teledetecció (SIGTE) de la Universitat de Girona ha produït l’audiovisual El poder de la Informació Geogràfica amb l’objectiu de difondre la cultura de les tecnologies de la informació geogràfica entre la societat i fer-ho des d’una perspectiva quotidiana. Es tracta d’una iniciativa pionera a nivell europeu i és un projecte amb projecció internacional.

L’audiovisual que ha produït el SIGTE mostra que som éssers espacials, que les referències de l’espai formen part de la nostra vida quotidiana, perquè tot el que passa, passa en algun lloc. La informació geogràfica aporta explicacions i solucions a molts problemes de la societat i, també, a problemes individuals i quotidians amb què es troben els governs, les institucions o les empreses.

Els Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG), juntament amb altres tecnologies afins, conformen el que s’anomenen les GeoTIC , que no són sinó una porta al GeoTOT, l’escenari en què conèixer la localització de tot el que passa al món esdevé una necessitat, tant des d’una vessant social com estratègica.

Aquest és el context en què neix el projecte audiovisual del SIGTE de la Universitat de Girona. El resultat és dinàmic, planer i mostra les aplicacions i avantatges de la Informació Geogràfica i les tecnologies afins en el dia a dia, emfasitzant el paper estratègic de la informació espacial i la seva constant presència en la vida quotidiana.

El projecte, liderat pel SIGTE de la Universitat de Girona, ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats i empreses vinculades al món dels SIG.

L’audiovisual està disponible a:

Web SIGTE

Canal You Tube UdG

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: