Skip to content

Nova edició del Màster en promoció de la Salut

14/10/2010

La consellera de salut, Marina Geli, ha pronunciat la conferència inaugural d’una nova edició del màster en promoció de la salut.

El dia 8 d’octubre, a la Sala d’Actes de l’Escola Universitària d’Infermeria de la UdG, ha tingut lloc, en presència de la rectora, Anna M. Geli, la presentació d’una nova edició del Màster en Promoció de la Salut. La lliçó inaugural ha anat a càrrec de la consellera de salut de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli. La consellera ha afirmat que el màster “és estratègic per al desenvolupament de les polítiques de salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya”.

Un màster multidisciplinar i professionalitzador

El màster inicia el curs acadèmic amb l’objectiu d’oferir una formació docent i professionalitzadora fonamentada en la promoció de la salut i orientada a la gestió dels serveis de salut, a la gestió de cures d’infermeria i a la recerca. El context en què es desenvolupa és el d’un entorn sanitari que evoluciona d’acord amb els nous avenços científics i les noves necessitats de salut, adequant-se a les característiques i necessitats de la població, que necessita professionals capacitats per atendre el lideratge de centres, serveis o unitats, d’acord amb els nous criteris de gestió o de recerca. És per aquests motius que el màster ofereix, als professionals de la salut de diversos àmbits, la garantia que ampliaran i aprofundiran el coneixement a través d’una formació multidisciplinària que incorpora la promoció de la salut i, a més, els obrirà l’accés al doctorat.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: