Skip to content

“El temps fractal”, de Jordi Colomer, inspira un taller de creació i composició de coreografies

08/06/2010

Els dies 18 i 19 de juny es durà a terme, al Centre Cultural la Mercé, un taller de creació i composició de coreografies inspirat en el poemari El temps fractal, de Jordi Colomer, professor del departament de Física Ambiental de la UdG.

La Companyia de Dansa Lantana i la Cia. Mari Siles (Bordeus, França) es reuneixen per realitzar un taller de composició i creació coreogràfica. Jordi Colomer, autor dels poemes que inspiren el taller, explica que el projecte és una oportunitat per trobar-li un nou llenguatge al moviment, a partir de repeticions, simetries i isometries, a partir dels objectes fractals.

Maria Siles i Marcel Bassachs, coreògrafs, treballaran el concepte del moviment en relació al poemari de Colomer, El temps Fractal. L’experiència s’iniciarà amb la deconstrucció del text, per tornar-lo a construir al ritme que marca un metrònom. Els rapsodes Lluís Lucero i Rosa Vilanova posaran veu a les paraules. El taller ofereix setze places, obertes a tots els que hi vulguin participar.

“La matemàtica pot oferir noves vies d’interpretació a la poesia i a la dansa”, diu Colomer. Argumenta, a més, que els números marquen cicles i freqüències que poden expressar-se amb el cos i la paraula. “La fractalitat ens deixa veure la rugositat del món” assegura, i la complexitat la volen traslladar a la dansa, “que pot arribar a ser-ho tant com la natura”.

 

 Calendari i horaris:

Divendres 18 de Juny de les 18:00 a les 21:00

Dissabte 19 de Juny de les 10:00 a les 13:00

Places: 16

Per inscriure’s:

Nom i cognoms

Edat (orientativa)

Aspiració ( Moviment i/o Veu)

Dia que s’apunta (és possible apuntar-se només un dia)

Com inscriure’s:

Enviant un correu electrònic a: stagefractal@gmail.com

Per més informació podeu consultar el bloc http://eltempsfractal.blogspot.com/ o podeu trucar al Centre Cultural la Mercè al telf: 972223305

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: