Skip to content

Jocs d’Economia a la UdG

21/04/2010

Amb la intenció d’introduir els estudiants de batxillerat en l’estudi de l’economia i l’empresa, la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG ha convocat els primers Jocs d’Economia a Girona. Enguany, se’ls ha volgut iniciar en l’ús dels instruments borsaris i, amb aquesta intenció, se’ls ha ofert la possibilitat de competir en un concurs d’àmbit provincial, tot formant equips, i veure quin era capaç de negociar millor els valors que se’ls posava a l’abast, els donava la millor rendibilitat i proporcionava els dividends més sucosos a uns inversors virtuals.

Els Jocs, en què hi han participat equips de diversos IES de les comarques de Girona, han estat duts a terme amb un programari cedit per l’empresa Renta4, la qual cosa ha permès els equips d’estudiants operar amb la il·lusió que es trobaven en el mercat continu. Cadascun dels equips disposava, sempre virtualment, de 100.000€ i van haver de completar un mínim de quatre operacions per setmana. La liquiditat màxima permesa per a cada equip va ser del 10% i, a la fi del període, havien de mantenir una cartera diversificada, amb un mínim de cinc títols diferents.

Després de tancat el temps de joc i haver analitzat els resultats dels participants, el dijous 22 d’abril es durà a terme la cloenda i el lliurament de premis als cinc primers equips classificats. L’acte tindrà lloc a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: