Skip to content

El Departament de Química de la UdG, segon en productivitat i citacions

09/04/2010
tags:

Segons un estudi bibliomètric del Departament de Química de la Universitat de Girona, aquest departament se situa en segon lloc en la taxa de productivitat per doctor i en el de citacions per article, de les universitats catalanes, per darrere de la UB en el primer cas, i de la UAB en el segon. En el conjunt espanyol se situa en tercera posició en ambdós casos.

L’estudi, que abraça el període comprés entre els anys 2004 i 2009, ha valorat les dades disponibles dels departaments de química d’universitats d’arreu de l’estat espanyol. Han estat comptabilitzats el nombre de doctors i el nombre de publicacions totals per departament, que han estat obtingudes a partir de l’ISI Web of knowledge. L’estudi inclou una comparació per comunitats autònomes que demostra que Catalunya, amb un total de 3635 articles publicats en el període, és la comunitat amb un major nombre de publicacions en aquest àmbit.

Miquel Solà, director del departament de química de la UdG, valora de manera molt positiva aquests resultats, tant per la notable productivitat dels investigadors com pel fet de l’elevat nombre de citacions, la qual cosa atorga a la recerca que es fa en aquest departament un segell de qualitat indiscutible.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: