Skip to content

Estrena al Barri Vell

29/01/2010

Del 3 al 6 de febrer, la Facultat d’Educació i Psicologia acull el 2n Congrés de Didàctiques, una iniciativa conjunta de les universitats de Granada, Girona i Ginebra, d’abast internacional i amb participació de destacats especialistes que posaran en comú les seves experiències en les diverses àrees de didàctiques universitàries.

El Congrés és també una inauguració oficiosa del nou edifici de la Facultat a l’antic Seminari del Barri Vell, que “s’estrena” amb el primer esdeveniment d’aquest tipus que acull un centre que ja obre les seves portes a estudiants i hostes d’arreu. 

Un fragment d’un poema de J.V. Foix va presidir durant molts anys el frontispici de l’antic Seminari, seu del Col·legi Universitari i, amb posterioritat, de l’Estudi General de Girona, un dels antecedents de l’actual Universitat.  Era aquest fragment: “És quan dormo que hi veig clar”. Ara, aquell edifici que va ser essència de l’esperit universitari gironí reviu amb uns aires nous. Va ser un somni i s’ha convertit en realitat. La Facultat d’Educació i Psicologia  renovarà encara més l’aposta de la UdG pel Barri Vell i per una Girona vitalista, que té memòria del passat que ens ha conformat i que té fonamentades esperances en el futur que simbolitza aquest esplèndid equipament.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: