Skip to content

Internacionalització i difusió dels Màsters de la Facultat de Dret

21/01/2010

Amb la intenció d’aprofundir en la internacionalització, la Facultat de Dret proposa dos programes de màster que es presenten editats en castellà amb la intenció de fer-ne difusió a l’Amèrica Llatina.

 El primer dels màsters centra l’atenció en la globalització de les cultures jurídiques, fent èmfasi en les noves tendències que es produeixen al sí dels diferents sectors de l’ordenament jurídic i que tenen en la globalització el seu principal motiu. El segon, el màster en Dret dels negocis i del sector privat, aprofundeix en la formació jurídica d’aquells àmbits que estan vinculats, d’una manera íntima, a l’assessorament de les empreses i amb la pràctica professional privada.

 Ambdós màsters compten amb unes estructures flexibles, basades en mòduls i itineraris d’especialització, la qual cosa facilita que l’estudiant  concilií els seus interessos amb les exigències del postgrau.

Més informació: http://www.udg.edu/gigs/Informacioacademica/Preinscripcioimatricula/Preinscripcioimatriculademastersoficials/tabid/6982/language/es-ES/Default.aspx

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: