Skip to content

Engega 13, Editorial

18/01/2010
tags:

Encetem l’any amb dues notícies rellevants. Per un costat, la renovació del mandat de la rectora Anna M Geli, després de les eleccions del mes de novembre. La campanya electoral, atapeïda i intensa, va permetre l’intercanvi i presentació de propostes a la comunitat universitària dels candidats Geli i Manel Poch, i la UdG va decidir. Ara, s’obre una etapa en la qual la rectora i el nou equip de direcció, que van prendre possessió dels seus càrrecs en una sessió solemne duta a terme a l’Aula Magna el 14 de desembre, posaran en pràctica les línies de política universitària dibuixades en el programa electoral. En aquell dia, la rectora va cloure el seu parlament amb aquestes paraules: “Ens convé, com deia el poeta John Keats, ‘escoltar un cop i un altre l’alè que torna’.  Aquest és el missatge que avui transmetem i que vull que sigui present en els quatre anys que tenim per endavant. Escoltar i prendre decisions d’acord amb l’alenada d’una gran universitat. Plegats, la farem possible. L’engrandirem encara més”.

És amb aquesta idea, doncs, que Engega es continua posant al servei de la UdG per tal de donar a conèixer i potenciar tots els actius de la pràctica universitària a Girona. Una de les novetats d’enguany, en aquest sentit, és la creació del Bloc Engega, amb la intenció de proporcionar un acostament a l’actualitat universitària que generi fluïdesa i reciprocitat i que tingui molt en compte la immediatesa i una periodicitat més intensa.

L’altra notícia destacada fa referència a un nou edifici, el que ocupa la Facultat d’Educació i Psicologia al Campus del Barri Vell a partir del mes de gener de 2010. La nova seu del centre revitalitza la seva activitat i alhora l’entorn on se situa. És una excel·lent notícia per començar l’any.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: